Advies robotmaaiers, zitmaaiers en meer

Welke robotgrasmaaier past er nu bij uw situatie? De ene tuin is de andere niet … Liggen er veel losse takjes op het gazon, of zijn er smalle doorgangen? Dus advies op maat is noodzakelijk. Door het uitgebreide assortiment van tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden. Gardenrobots.nl geeft u aan de hand van een tekening of een bezoek een gedegen advies wat een 100% werking garandeert.

Aanleg

U kunt de machine zelf installeren met een uitgebreide instructie van ons, of wij verzorgen voor u de aanleg en het instellen/afstellen van de robotmaaier, zodat de robotgrasmaaier optimaal presteert.

Service

Bij storing of stilstaan van de robotgrasmaaier is het van belang dat deze snel en vakkundig ter plekke gerepareerd wordt, met onze eigen servicedienst is dit snel gerealiseerd. Sommige robotmaaiers kunnen zelfs voorzien worden van een GPS communicatie-unit waarin ons of uw mobiele nummer ingegeven kan worden, zodat bij storing altijd een bericht verzonden wordt en we snel en effectief het probleem op kunnen lossen.

Onderhoud

Voor het goed blijven functioneren van uw robotmaaier is onderhoud van belang, deze zorg kunnen wij u prima bieden. Wij kunnen de machine in het najaar bij u ophalen en zorgen dan in de wintermaanden voor het onderhoud en dat de accu goed op peil blijft en dat hij in het voorjaar weer helemaal up to date bij u terugkomt.

Stel uw vraag Meer informatie