Voordelen

Grote besparingen

Robotgrasmaaiers verlagen de kosten van het gazononderhoud aanzienlijk, niet alleen wat betreft arbeids- en onderhoudskosten maar ook door het verlagen van uw brandstofkosten omdat ze op elektriciteit worden aangedreven.

Robotgazon maaien is 100% natuurlijk: het maakt het opvangen, opslaan en weggooien van gemaaide grasresten overbodig, het voedt het gazon, en beschermt uw grasveld bij droge omstandigheden.

De robotgrasmaaiers van Gardenrobots.nl verlagen absoluut de onderhouskosten. Deze verschillen per situatie maar besparingen tot 50% zijn absoluut haalbaar!

Perfect resultaat

Afhankelijk van de instellingen maait een robotmaaier 3 tot 5 keer per week het gazon. Hij maait alleen het bovenste deel van het gras, het maaisel is slechts een paar millimeter lang en kan daardoor gemakkelijk de grond binnendringen waardoor er er een 100% natuurlijke bemesting plaatsvindt. Onkruid heeft een hekel aan regelmatig maaien dus de ontwikkeling hiervan wordt afgeremd. Uw gazon blijft dus in topconditie!

Minder gazononderhoud

Een robotmaaier zorgt voor vlekkeloos maaien, dat zowel goedkoper als milieuvriendelijk is. Tevens zorgt de robotgrasmaaier ervoor dat uw gazon dichter wordt met als voordeel dat het beter vocht vasthoudt. Omdat de robotmaaier regelmatig maait, werkt de machine tegen mollen, permanente trillingen dringen de grond binnen waardoor ze op grote afstand worden gehouden.

Stel uw vraag Meer informatie